Bön

Önskar ni Förbön eller har nått ni vill att vi ska be för skicka epost till

Bön

Bön är enklast uttryckt att prata med Gud. Vi tror på det som står i bibeln att Gud vill närma sig oss när vi närmar oss honom. (Jakobs brev 4:8) Vi kan be om att få lära känna Gud, be om hjälp med de behov vi har och dela våra glädjeämnen.

Med Gud kan vi vara ärliga; han vet hur vi känner men vill ha en relation med oss och älskar att höra våra ärliga böner.

Ofta är det svårt att själv hantera motgångar man möter och då är det bra när andra också ber. Vi ber gärna för dig! Skicka ett meddelande med vad du önskar att vi ber för till prayer@bjorkstakyrkan.se. Vi samlas och ber varje torsdag. 

Jesus är Guds son och kom för att visa oss hur Gud är. Jesus hjälpte alla som kom till honom när han levde på jorden och det gör han än.

Jesus har sagt; och vad ni än ber om i mitt namn ska jag göra för att fadern ska bli förhärligad i sonen. Om ni ber om något i mitt namn ska jag göra det.
(Johannesevangeliet 14:13)

Jesus sade också; Om ni förblir i mig och mina ord förblir i er så be om vad ni vill och ni ska få det. (Johannesevangeliet 15:7)

Så älskade Gud världen att han gav den sin ende son, för att de som tror på honom inte skall gå under utan ha evigt liv. Ty Gud sände inte sin son till världen för att döma världen utan för att världen skulle räddas genom honom. 

(Johannesevangeliet 3:16)

prayer@bjorkstakyrkan.se